ما در این مقاله سعی داریم در مورد آینده جمعیتی دبی و تأثیر آن بر بازار املاک و مستغلات بحث کنیم و ببینیم آیا سرمایه گذاری در دبی امکان پیش رفت دارد یا خیر. در این دوران هرچه به جلو پیش می رویم شاهد تغییرات محسوسی در زمینه تکنولوژی و فناوری و زمینه های دیگر هستیم. پیشرفت در ساخت و ساز یکی زمینه های پشرفت یک جامعه هست که باعث تبادلات بیشتر بین مردم کشور های مختلف و در نتیجه معروف شدن و پا گذاشتن به عرصه جدیدی از دوران خود جامعه می شود. پس در ادامه با ما همراه باشید تا در مورد این موضوع اطلاعاتی کامل به شما ارائه دهیم.

از گذشته تا آینده جمعیتی دبی و تأثیر آن بر بازار املاک و مستغلات

دبی بزرگ‌ ترین شهر کشور امارات متحده عربی است. این شهر در جنوب کشور ایران و در شبه جزیره عربستان قرار دارد. نخستین اشاره‌ های تاریخی در دبی از سال ۱۰۹۵ میلادی ثبت شده‌ است و نخستین نشانه‌ های شهر سازی در دبی به سال ۱۷۹۹ برمی‌گردد. دبی در سال ۱۸۳۳ به دست شیخ مکتوم بن بطی بن سهیل آل مکتوم به‌ طور رسمی به عنوان یک شهر بنیان نهاده شد.

جایگاه جغرافیایی مهم این شهر، باعث شد تا در قرن بیستم به یک بندر مهم تبدیل شود. در سال ۱۹۶۶ کشف نفت در دبی منجر شد تا کارگران خارجی برای کار در این شهر به سرعت به آن نقل مکان کنند به‌ طوری‌ که در مدت بسیار کوتاهی ۳۰۰ درصد به جمعیت آن افزوده شد و آن را به یکی از منابع مهم جهانی نفت تبدیل کرد.

دبی جدید از زمانی که بریتانیا آن را در سال ۱۹۷۱ ترک کرد شروع به شکل گرفتن کرد. در این زمان، دبی به همراه ابوظبی و ۴ شیخ‌ نشین دیگر کشور امارات متحده عربی را پایه‌ گذاری کردند. یک سال بعد شیخ‌ نشین رأس‌ الخیمه به کشور امارات پیوست اما قطر و بحرین تصمیم گرفتند که هرکدام یک کشور خودکفا باشند و بالاخره در سال ۱۹۷۳ درهم امارات به عنوان واحد پولی رسمی امارات معرفی شد.

آینده جمعیتی دبی

تاریخچه اقتصاد شهر دبی

در سال ۱۹۷۹ در یکی از محله ‌های دبی با نام جبل علی یک منطقه آزاد تجاری ساخته شد که به شرکت ‌های خارجی اجازه واردات و صادرات بدون محدودیت را می‌داد. با شروع جنگ خلیج در سال ۱۹۹۰ سرمایه‌داران و تاجران، پول‌ها و دارایی‌های خود را از این شهر خارج کردند که باعث شد اوضاع اقتصادی این شهر برای مدتی بحرانی شود.

اما با دگرگونی فضای سیاسی، دوباره رونق خود را به دست آورد. امروزه دبی به عنوان یک شهر جهانی و بازرگانی موفق و مهم در منطقه جای خود را پیدا کرده‌است. اگرچه اقتصاد دبی با صنعت نفت رشد کرد اما بیشتر درآمد دبی از منطقه آزاد جبل علی، فروش ملک به شهروندان خارجی در مناطق آزاد، اعطای اقامت، صدور دوباره کالا، ترانزیت مسافر و کالا و همچنین قسمت بزرگی نیز از گردشگری و دیگر خدمات مالی و بازرگانی تأمین می‌شود.

در سال ۲۰۱۲ دبی بيست و دومين شهر گران‌ قیمت جهان و گران ‌قیمت‌ ترین شهر خاورمیانه معرفی شد. در سال ۲۰۱۳ دبی توانست حقِ داشتن و برگزاریِ اِکسپو ۲۰۲۰ را به دست آورد. اِکسپو سومین رویداد مهم دنیا پس از جام جهانی فوتبال و المپیک و به «المپیک کشور ها» مشهور است. این نخستین بار است که یک شهر از خاورمیانه توانسته میزبانی این مهم‌ترین نمایشگاه جهان را به‌دست‌آورد. پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد اکسپو ۲۰۲۰ برای دبی بیش از ۲۳ میلیارد دلار سود خواهد داشت.

آینده جمعیتی دبی

معماری در دبی

دبی دارای سبک‌ های مختلفی از معماری‌ های جهان می‌ باشد. اما بسیاری از تفاسیر مدرن معماری اسلامی را می‌ توان در این شهر پیدا کرد. دبی نه تنها در نوآوری و ساخت ‌و ساز اسلامی در بین جهان عرب رتبهٔ اول را دارد بلکه به صورت بین‌ المللی هم در رده‌ های بالای ساخت و ساز قرار دارد.

ساخت و ساز در دبی خیلی سریع‌ تر از کشورهای غربی پیش می‌ رود و علتش این است که نیروی کار ارزانی از آسیا در اختیار گرفته‌ است. یکی از مهم‌ ترین علل پیشرفت در ساخت و ساز اینست که دبی در حال متنوع ساختن اقتصادش است. در واقع دبی نمی‌ خواهد به درآمد نفت که تصور می ‌شود به زودی تمام شود، تکیه کند. از جمله اقداماتی که دبی را برجسته کرده، ساخت بلندترين برج جهان و جزایر مصنوعی پالم می باشد.

رشد اقتصادی برای آینده جمعیتی دبی و تأثیر آن بر بازار املاک و مستغلات

زمانی که پول های خود را بر روی املاک خارج از کشور سرمایه گذاری می کنید، نه تنها بر روی یک خانه یا زمین بلکه در اقتصاد آن کشور هم سرمایه گذاری کرده اید. یکی از مهمترین نکاتی که باید در هنگام خرید ملک در هر جای دنیا توجه کنید، رشد اقتصادی است که در آن منطقه وجود دارد. اگر می بینید که در یک منطقه نمودار رشد اقتصادی درحال حرکت به سمت بالاست، نباید در سرمایه گذاری در آن منطقه تامل کنید.

کی از بزرگ ترین فواید خرید ملک و مستغلات در دبی این است که اقتصاد این شهر مبتکر با سرعت خوبی رو به رشد است. در حالی که اقتصاد ابوظبی به دلیل بحران های نفتی متحمل خسارت هایی شده است، اقتصاد دبی به شکوفایی رسیده و به عنوان قهرمان برنامه ریزی و رشد اقتصادی در منطقه خاورمیانه شناخته شده است.

از زمانی که به دهه دوم این قرن پا گذاشته ایم، دبی اقتصاد خود را از درآمد های نفتی مستقل کرده است تا حدی که، درآمد های ناشی از نفت، فقط ۵% درصد کل اقتصاد دبی را در بر می گیرد. این توضیحات نشان می دهد که رشد اقتصادی در امارات پس از بحران جهانی مالی در سال ۲۰۰۸ بسیار با ثبات بوده است. حرکت صعودی نمودار عملکرد سال ۲۰۱۰ به بعد و سه سال گذشته بیانگر این موضوع است که دبی يکی از بهترین مکان برای سرمایه گذاری در زمینه ملک و املاک در جهان است.

آینده جمعیتی دبی

رشد جمعیتی و تاثیر بر املاک و مستغلات دبی در آینده

در راستای آینده جمعیتی دبی و تأثیر آن بر بازار املاک و مستغلات اگر شما در جایی خانه بخرید که جمعیت کمی دارد و همین تعداد افراد هم درحال مهاجرت به مکان های دیگر باشند، این خانه و مستغلات برایتان نفعی به همراه دارد؟! دبی شهری بین المللی است که مردمش از بیش از ۲۰۰ کشور مختلف به این جا نقل مکان کرده اند.

از این رو جمعیت این شهر همواره در حال افزایش است. یکی از بزرگترین فواید خرید مستغلات در دبی این است که، مردم از سرتاسر جهان به منظور یافتن شغل بهتر و شانس های تجاری به اینجا می آیند. تمام این افراد نیازمند مکانی برای زندگی هستند و هیچ کس دوست ندارد برای زندگی کردن به هتل برود.

بسیاری از پروژه های خانه سازی در دبی در حال فغاليت هستند تا این جمعیت رو به افزایش را اسکان و فرصت های سرمایه گذاری بیشتری را برای سرمایه گذارانی که می خواهند بازگشت سرمایه بیشتری داشته باشند، فراهم آورند.

جمعیت دبی در آینده

پیش بینی میشود در ۲۰ سال آینده جمعیت دبی به ۶ میلیون نفر میرسد که این یک آهنگ خوب تغییر برای منتظران سود و سرمایه در شهر دبی است. همانطور که می دانید زندگی در دبی خرج مخارج بالایی دارد و هر کسی که در سال های قبل از رشد جمعیت در دبی املاک و یا مستغلاتی  در شهر دبی خریداری کرده باشد به سودی زیاد می رسد ، این امر قابل پیش بینی است.

برنامه ارائه شده برای آینده جمعیتی دبی و تأثیر آن بر بازار املاک و مستغلات

امارت دبی چهارشنبه ۱۴ دی، از تدوین برنامه ده ساله توسعه اقتصادی به ارزش ۳۲ تریلیون درهم (۸.۷ تریلیون دلار) خبر داد.

ین برنامه متضمن طرح‌ هایی برای ارتقای تجارت خارجی و سرمایه گذاری در دهه آینده بوده و در راستای تقویت جایگاه دبی به عنوان یک مرکز مالی جهانی تدوین می‌ شود. به گزارش «بلومبرگ» که «العربیه» از آن مطلع شده امارت دبی عملا در راستای پیشبرد مسیرهای تجاری اقدام و تلاش خود را معطوف به جذب شرکت‌ های بین ‌المللی کرده است.

هدف تعیین‌شده در این برنامه، رساندن حجم تجارت خارجی این امارت تا سال ۲۰۳۳ به ۲۵.۶ تریلیون درهم است و دبی در این مسیر بر شمار شرکای جهانی خود می‌افزاید.

شیخ محمد بن راشد، حاکم دبی در «توئیتر» نوشت که این امارت همچنین جذب سرمایه ‌گذاری مستقیم خارجی نزدیک به ۶۰ میلیارد درهم در سال را به عنوان هدف در چارچوب این برنامه توسعه اقتصادی تعریف کرده است. شیخ محمد بن راشد، حاکم دبی در «توئیتر» نوشت که این امارت همچنین جذب سرمایه‌ گذاری مستقیم خارجی نزدیک به ۶۰ میلیارد درهم در سال را به عنوان هدف در چارچوب این برنامه توسعه اقتصادی تعریف کرده است.

دبی به عنوان بخشی از برنامه ده ساله چشم‌انداز توسعه اقتصادی خود، به دنبال تقویت بخش تولید و لجستیک است و هزینه‌ های دولت در ده سال آینده از ۵۱۲ میلیارد درهم در دهه گذشته به ۷۰۰ میلیارد درهم افزایش خواهد یافت.

آینده جمعیتی دبی

آینده جمعیتی دبی تاثیر مثبتی در بازار املاک و مستغلات این شهر می گذارد؟

کشور های خلیج‌ فارس هنگام رونق نفتی همیشه این گزینه را داشته ‌اند که آیا اصلاحاتی را اجرا کنند تا محیط اقتصادی مولدتر و پایدارتر ایجاد شود. سقوط قیمت ‌ها همچنین یادآوری می‌کرد که این کشورها چقدر به درآمد نفت و گاز وابسته و چقدر در معرض رونق و رکود های جهانی هستند.

 علاوه ‌بر این، مساله ایجاد مشاغل مناسب برای جمعیت روبه افزایش آن ها، دولت ‌ها را تحت‌ فشار قرار داده که یا شغل بیشتر ایجاد کنند یا تعادل جدیدی بین مشاغل ملی و نیروی کار مهاجر و مشاغل دولتی و خصوصی برقرار شود. چند کشور که بهره بدهی می‌پردازند با توجه به اندازه بالای بدهی و افزایش نرخ بهره و درآمد نسبتا پایین نفت، با چالش جدی مواجه شده‌اند.

در پشت صحنه، اصلاحات کوچک و بزرگ متعددی در همه کشورهای حاشیه خلیج‌ فارس در جریان بوده‌ است تا این اقتصاد ها روی پایه‌‌‌‌‌های پایدار تری قرار گیرند: یارانه‌‌‌‌‌های سوخت، برق و آب در همه کشورها حذف شده، مالیات ارزش‌ افزوده در دو کشور امارات و عربستان معرفی شده و بقیه به‌ زودی دنبال خواهند کرد و مجموعه قوانین و مقررات، برای مثال، در بخش بانکی و مالی برای ایجاد ثبات در اقتصادها معرفی شده‌ است. در عربستان، با ورود زنان بیشتر به نیروی کار، بازسازی فرهنگی جامعه را ضروری کرده‌ است که تسلط مذهب بر جامعه کمتر می‌ شود.

طبق روند رشد جمعیت، سرمایه، خانه ها و املاک و مستغلات در دبی انتظار می رود که در آینده تقاضا برای خرید املاک زیاد شود و این امر شلوغی جمعیت را به همراه دارد. شلوغی جمعیت کنترل شده میتواند برای کشور ها و شهر های کوچک مفید باشد زیرا داد و ستد در این شهر ها بین مردم  مقامات و حتی داد و ستد های بین شهری نیز بیشتر می شود.

در این شرایط، سرمایه گذاری در این گونه شهر ها که آینده روشنی دارد از جمله دبی سود زیادی دارد. منظور از آینده روشن شهر یعنی رشد کنترل شده جمعیت و کمتر شدن تورم در شهر ها.

جمع بندی و نتیجه گیری آینده جمعیتی دبی و تأثیر آن بر بازار املاک و مستغلات

با توجه به مواردی که مورد تحلیل و بررسی قرار گرفت باید به شما بگوییم که انتخاب شهر دبی برای سرمایه گذاری خارجی چه برای مدت کوتاه و چه بلند انتخابی هوشمندانه است.

حال اگر قصد دارید که اطلاعات دقیق تر و جزئی تری در خصوص آینده جمعیتی دبی و تأثیر آن بر بازار املاک و مستغلات به دست آورید کافی است با دبی خانه تماس بگیرید تا کارشناسان این مجموعه در کوتاه ترین زمان پاسخ مناسب را به شما ارائه دهند.

سوالات متداول

آینده جمعیتی دبی تاثیر مثبتی در بازار املاک و مستغلات این شهر می گذارد؟

طبق روند رشد جمعیت، سرمایه، خانه ها و املاک و مستغلات در دبی انتظار می رود که در آینده تقاضا برای خرید املاک زیاد شود و این امر شلوغی جمعیت را به همراه دارد. شلوغی جمعیت کنترل شده میتواند برای کشور ها و شهر های کوچک مفید باشد زیرا داد و ستد در این شهر ها بین مردم  مقامات و حتی داد و ستد های بین شهری نیز بیشتر می شود.
در این شرایط، سرمایه گذاری در این گونه شهر ها که آینده روشنی دارد از جمله دبی سود زیادی دارد. منظور از آینده روشن شهر یعنی رشد کنترل شده جمعیت و کمتر شدن تورم در شهر ها.

برنامه ارائه شده برای آینده جمعیتی دبی و تأثیر آن بر بازار املاک و مستغلات چیست؟

ین برنامه متضمن طرح‌ هایی برای ارتقای تجارت خارجی و سرمایه گذاری در دهه آینده بوده و در راستای تقویت جایگاه دبی به عنوان یک مرکز مالی جهانی تدوین می‌ شود. به گزارش «بلومبرگ» که «العربیه» از آن مطلع شده امارت دبی عملا در راستای پیشبرد مسیرهای تجاری اقدام و تلاش خود را معطوف به جذب شرکت‌ های بین ‌المللی کرده است.
هدف تعیین‌شده در این برنامه، رساندن حجم تجارت خارجی این امارت تا سال ۲۰۳۳ به ۲۵.۶ تریلیون درهم است و دبی در این مسیر بر شمار شرکای جهانی خود می‌افزاید.

جمعیت دبی در آینده چقدر خواهد شد؟

پیش بینی میشود در ۲۰ سال آینده جمعیت دبی به ۶ میلیون نفر میرسد که این یک آهنگ خوب تغییر برای منتظران سود و سرمایه در شهر دبی است. همانطور که می دانید زندگی در دبی خرج مخارج بالایی دارد و هر کسی که در سال های قبل از رشد جمعیت در دبی املاک و یا مستغلاتی  در شهر دبی خریداری کرده باشد به سودی زیاد می رسد، این امر قابل پیش بینی است.